Home » Ιστορία » ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΟΠΛΩΝ

ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΟΠΛΩΝ

Πέριξ των φυλών της θάλασσας της Μεσογείου

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι πολλές φυλές χωρών πέριξ της Μεσογείου έχουν διαλυθεί τούτο τον καιρό ή βρίσκονται υπό διάλυση ή σε εμπόλεμη κατάσταση και οι οικονομίες τους βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, διάγοντας βίο  με μισθούς πείνας των Βαλκανικών φυλών.

Πρόσφατα, παλιός και νυν αποικιοκράτης με διάσημα και κορώνες επισκέφθηκε φύλαρχο φυλής της Μεσογείου για να πουλήσει τις πραμάτειες του σε πολεμικό υλικό, λέγοντάς του ότι είναι τα καλύτερα της αγοράς, τα πιο φθηνά και τα πιο σύγχρονα.

Ο εν λόγω αποικιοκράτης 5 μήνες πριν πούλησε σε γείτονα φύλαρχό του, τα τελευταία τύπου αεροπλάνα και του υπενθύμισε την ώρα της διαπραγμάτευσης ότι είναι  υποχρεωμένος να πάρει τα αντιαεροπορικά του συστήματα για να αντιμετωπίσει τον γείτονα φύλαρχο αν ποτέ του επιτεθεί.

Η προσφορά του ήταν μεγάλη και δελεαστική. Περιλάμβανε για κάθε αγορά, δύο δισεκατομμυρίων και ένα δώρο από δέκα πυροσβεστικά οχήματα και ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο, καθώς και  ένα κουπόνι μπόνους δέκα εκατομμυρίων για την επόμενη αγορά των δύο δισεκατομμυρίων για  τα τελευταία τύπου ραντάρ υποβρύχιας σάρωσης με το 50% του ποσού με δόσεις.

Είναι να την πετάς τέτοια προσφορά την σήμερον ημέρα, όταν μάλιστα είσαι καλοπληρωμένος φύλαρχος φυλών της θάλασσας της Μεσογείου ;

Σ΄αυτό το αλισβερίσι, συμμετέχουν και μέσα ΜΜΕ των φυλών τα οποία υπηρετούν τους εμπόρους όπλων, στρέφοντας τη προσοχή των ιθαγενών και υποδαυλίζοντας τις όποιες υπαρκτές ή ανύπαρκτες διαφορές μεταξύ των φυλών για να ενισχύσουν τον ανταγωνισμό τους.

Οι ιθαγενείς  των φυλών από την χρόνια επήρεια των ναρκωτικών θεαμάτων των ΜΜΕ και των μάγων οι οποίοι επιδίδονται σε εβδομαδιαίες τελετές και επικλήσεις για να φύγει το κακό πνεύμα από πάνω τους και των μάντεων που τους λένε ότι τα σημάδια που βλέπουν στα αρνιά, στα κατσίκια και σ΄ άλλα σφαχτά δεν είναι ευνοϊκά ακόμη, έχουν απογοητευθεί και κάθε μέρα αλαλάζουν εναντίον των γειτονικών φυλών

Έτσι ανθίζει για μια ακόμη φορά το μεγάλο αλισβερίσι όπλων στις φυλές της θάλασσας της Μεσογείου, ξεπουλώντας οι έμποροι όλα τα στοκ τους σε πολεμικό υλικό, ανθίζοντας οι οικονομίες τους και πάλι και οι εξαθλιωμένοι ιθαγενείς άλλοι γίνονται πρόσφυγες και άλλοι ένα βήμα πριν την στρατιωτική τους εμπλοκή και θύματα ενός προαναγγελθέντος πολέμου.

Β.Β.Π.