Home » Κοινωνία » Το Τέλος των Εθνών

Το Τέλος των Εθνών

Χάντρες και καθρεφτάκια

Όλοι πια, οι περισσότεροι τουλάχιστον το ξέρουν, ότι όλα πια θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους των εταιριών.

Και τα κοινωνικοπολιτικά αιτήματα, όπως το αίτημα της Δημοκρατίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης απασχολούν όλο και λιγότερο τους ανθρώπους για να μη πούμε εντελώς κανένα.

Η σημαία της Πατρίδας, έχει αντικατασταθεί από την σημαία της Εταιρίας που εργάζεται ο κάθε εργαζόμενος και αυτή η Εταιρία ανήκει σε μια πολυεθνική των 5 ισχυρών κρατών.

Κράτη από διαφορετικούς λαούς, εθνότητες, φυλές, και θρησκείες που αλέθονται και γίνονται ένας ανθρώπινος κιμάς χωρίς καμιά ταυτότητα, παρά μόνο ένας αριθμός 0032588475.

Αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα.

Και τούτη την πραγματικότητα την υπηρετεί στο άλλοτε ηρωικό έθνος των Ελλήνων μια πολιτική και οικονομική μειοψηφία που την είδαμε και πάλι  ότι σε κρίσιμα θέματα, όπως ήταν η ψήφιση του τελευταίου Μνημονίου και τώρα η επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών να μη λογαριάζει ποτέ τη θέληση των πολιτών.

Μια πολιτική μειοψηφία που υπακούει μόνο στον ιδιοκτήτη-διευθυντή της πολυεθνικής Εταιρίας που πρόσφατα επισκέφτηκε το άλλοτε ηρωικό έθνος των Ελλήνων και συνεχάρη τον πράκτορα του πρακτορείου της για τις καλές του υπηρεσίες.

Και βέβαια με πολλά δώρα –καθρεφτάκια, χάντρες κλπ, για τους ιθαγενείς.