Home » Πολιτική » Πεθαίνω σαν Χώρα

Πεθαίνω σαν Χώρα

Η Ελλάδα κάθε μέρα καταστρέφεται

Το κακό άρχισε από τη μέρα της νομισματικής ένωσης της Ελλάδας που υπέγραψε επί ΠΑΣΟΚ ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

Μια υπογραφή που δεν σεβάστηκε η Γερμανική Κυβέρνηση της Μέρκελ, όπως και η Αγγλική Κυβέρνηση του Τσώρτσιλ τις συμφωνίες του ελληνικού λαού μετά το 1944, όπως την παράδοση των όπλων της Αντίστασης εναντίον του φασισμού, και όλες τις άλλες συμφωνίες, δρομολογώντας μια σειρά από πραξικοπήματα, στρατιωτικές επεμβάσεις για να επαναφέρει και πάλι τη Μοναρχία στην Ελλάδα.

Το ίδιο έκανε και η Γερμανική κυβέρνηση της Μέρκελ, μετά την παράδοση του εθνικού νομίσματος της δραχμής, το όπλο Αντίστασης που είχε κάθε ελληνική κυβέρνηση και ο λαός για να ασκεί οικονομική πολιτική.

H Γερμανική κυβέρνηση δρομολόγησε μια σειρά από πραξικοπήματα μετά το 2009, με αποκορύφωμα το πραξικόπημα του 2015 με τα Κάπιταλ Κοντρόλ, δεσμεύοντας τις καταθέσεις των Ελλήνων και την εισροή του ενιαίου χαρτονομίσματος.

Πρωτάκουστο και πρωτοφανές μια νομισματική ένωση κρατών να ασκεί με αυτό τον τρόπο οικονομική πολιτική.

Αλλά ο σκοπός της Γερμανικής Κυβέρνησης της Μέρκελ ήταν να επαναφέρει ένα οικονομικό και κοινωνικό καθεστώς στην Ελλάδα των βαλκανικών κρατών, μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, και στρατιωτικές επεμβάσεις που θα φανούν όταν η Ελλάδα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει καταστάσεις των αποτελεσμάτων της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ.

Τα αποτελέσματα της διάλυσης της Ελλάδας, είναι ορατά κάθε μέρα μετά το 2009. Η παρουσία της τουρκικής επιθετικότητας πάντα παρών, με τα νησιά του Αιγαίου να έχουν καταληφθεί από μετανάστες που περιφέρονται αδέσποτοι και είναι φως φανάρι ότι τα ελληνικά νησιά τα εγκαταλείπουν μέρα με τη μέρα οι γηγενείς κάτοικοι, γιατί η ζωή τους έχει γίνει, όπως και των μεταναστών, κόλαση.

Ο ποντιακός ελληνισμός τιμά με εκδηλώσεις μνήμης τη Γενοκτονία των Ποντίων, της μισής Ελλάδας περίπου με τους συμπέθερους που έχουν αποκτήσει, ο Γάλλος πρόεδρος τιμά τη Γενοκτονία των Αρμενίων, κι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, μιας κυβέρνησης του 20% τα σπάζει με τον Τούρκο πρόεδρο, που είχε λόγους να τα σπάζει, πρόεδρος της Τουρκίας με 53%.

Και στο Κυπριακό θα δούμε να συμβαίνουν απίθανα πράγματα, λαμβάνοντας υπόψιν τις 2,30 ώρες συζήτησης στο χανούμ γραφείο του Τούρκου Προέδρου.

Εξωτερικά σύνορα δεν υπάρχουν πια, μπαίνει και βγαίνει στην Ελλάδα όποιος θέλει, ούτε εσωτερικά σύνορα και ασφάλεια υπάρχει, όποιος θέλει μπαίνει σε όποιο σπίτι και κατάστημα  γουστάρει.

Έχουν λαχταρήσει οι ευπαθείς ηλικίες στην Ελλάδα. Φρούρια όλα τα σπίτια, αλλά οι κλέφτες και εισβολείς παραβιάζουν τα πάντα.

Αυτό το κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό καθεστώς της Ελλάδας είναι μιας δημοκρατικής και ανεξάρτητης χώρας ;

Όπως ευαγγελίζονταν περιχαρείς οι πρωταγωνιστές της φωτογραφίας;